Riad Šuta: izazovi kapetanske trake u NK GOŠK-u i duel s Željezničarom!

Razgovarali smo s kapetanom NK GOŠK-a Riadom Šutom, jednim od najmlađih kapetana u regiji i našim najmlađim članom momčadi. Riad i ekipa su marljivo radili tijekom priprema, ali kako će se stvari odvijati na terenu ostaje da se vidi.
Pročitajte što naš kapetan kaže o svemu.

Kako se nosiš s pritiskom kao jedan od najmlađih kapetana u regiji, a istovremeno si i najmlađi igrač u našem timu?
Kako bi opisao iskustvo igranja u Premijer ligi s obzirom na završetak pred zimsku pauzu?
Pritisak je sastavni dio u nogometu i s time nemam velikih problema, najvažnije je svojim igrama na terenu i odnosom prema klubu opravdati kapitensku traku i to jako puno znači mladom igraču.
Iskustvo igranja Premijer lige donosi mnogo dobrih stvari za razvoj igrača, svaki vikend imamo utakmice i protivnike s kvalitetnim igračima i punim stadionima.

Sa sve više upita i ponuda za tebe, možeš li podijeliti kako se nosiš s povećanom pažnjom, posebno nakon nedavnog boravka našeg sportskog direktora u Njemačkoj, gdje je jedna od tema bila upravo ti? Je li ova utakmica možda tvoja posljednja u našem dresu?
Poziva i ponuda ima i drago mi je što je to tako. To znači da dobro radimo i da smo na dobrom putu.
Trenutno sam fokusiran samo na treninge i utakmice kako bi polusezonu završili na što boljoj poziciji.

Što očekuješ od utakmice koja će se sutra odigrati protiv Željezničara na našem stadionu? Kako su prošle pripreme za ovaj ključni susret?
Sutra igramo protiv ekipe FK Željezničar koja zaslužuje respekt.
Pripremali smo se dobro za utakmicu, igramo na našem stadionu i dat ćemo sve od sebe da pobjedimo ovu utakmicu.

NK GOŠK ugostit će ekipu FK Željezničar, u subotu u 16h, na stadionu Perica Pero Pavlović! Pozivamo sve ljubitelje nogometa da nam se pridruže.

Vidimo se!