Mihaljević o povratku u Premijer ligu BiH i očekivanjima s NK GOŠK-om

U razgovoru s iskusnim nogometašem Filipom Mihaljevićem, otkrivamo njegove impresije o povratku u Premijer ligu BiH i njegova očekivanja od sezone s NK GOŠK-om.

Filip, vratio si se u Premijer ligu BiH nakon gotovo deset godina, kako se osjećaš? Možeš li podijeliti svoje dojmove o razini natjecanja u ligi?
Velika je čast ponovno zaigrati u Premijer ligi BiH. Liga je u proteklim godinama znatno napredovala i postala puno konkurentnija. S obzirom na moje međunarodno iskustvo, mogu reći da se radi o vrlo kvalitetnom natjecanju.

Možeš li nam opisati atmosferu u svlačionici NK GOŠK-a i podijeliti svoje dojmove o igranju za ovaj klub?
Atmosfera u svlačionici NK GOŠK-a je zaista nešto posebno. U profesionalnom nogometu sam 13 godina i mogu reći da ovo spada u najzdravije okoline u kojima sam bio. Tim je zaista ujedinjen, svi radimo zajedno, zajedno gubimo, zajedno pobjeđujemo. Osjećam se kao da sam dio obitelji ovdje.
Želim pohvaliti Stručni stožer, odnosno Upravu, jer su odradili veliki posao u samom dovođenju igrača. 

Primjećujemo da pružaš odlične rezultate iz utakmice u utakmicu. Koja su tvoja očekivanja za nadolazeću utakmicu s FK Borcem Banja Luka?
Hvala na komplimentu. Kao profesionalac, stvarno se trudim dati svoj maksimum na svakom treningu i na svakoj utakmici. Užitak je biti dio GOŠK-a, dio ekipe predvođene trenerom Ćorićem.
Što se tiče Borca, znamo da nas čeka izazovna utakmica. No, vjerujem u naš tim i vjerujem da ćemo dati sve od sebe kako bismo ostvarili pozitivan rezultat. To je ono što od nas očekuju i vjerujem da mi to možemo postići.

Filip Mihaljević donosi bogato iskustvo i profesionalnost u redove NK GOŠK-a, a njegova predanost igri jasno je vidljiva.

Ne preostaje nam ništa drugo nego zajedno s Filipom pozvati vas na utakmicu koja će se odigrati u nedjelju, u 15:00h, na stadionu Perica Pero Pavlović.

Zajedno bodrimo naše Lavove! Vidimo se!