Marko Musulin o Premijer ligi BiH i očekivanjima u susretu s HŠK Posušje

Ovaj tjedan smo razgovarali s Markom Musulinom o iskustvu igranja u Premijer ligi Bosne i Hercegovine nakon uspješnih nastupa u Sloveniji i Hrvatskoj. Razgovarali smo i o njegovoj ulozi u ekipi, dosadašnjim postignućima i očekivanjima u nadolazećoj utakmici protiv HŠK Posušje.

Prvi put nastupaš u Bosni i Hercegovini nakon Slovenije i Hrvatske. Kakav je osjećaj igrati u BiH i što možeš podijeliti o Premijer ligi?
Da, do sada sam stjecao iskustvo u 2. ligama u Sloveniji i Hrvatskoj, tako da je ovo prvi put da nastupam u 1. ligi. Što se tiče Premijer lige, mogu reći da je liga odlična, pogodna za razvoj mladih igrača i stjecanje prvoligaškog iskustva.

Uvršten si u standardnu postavu za utakmice, postao si stalni član momčadi. Postigao si i dva pogotka, imao si i dosta prilika u ulozi zadnjeg veznog. Kako komentiraš svoje izvedbe?
Dobio sam povjerenje trenera i stožera, na meni je da svojim igrama to povjerenje opravdam. Volim biti samokritičan i učiti iz svojih grešaka kako bih iz utakmice u utakmicu bio bolji. Zadovoljan sam dosadašnjim igrama, ali vjerujem da mogu pružiti još bolje, kako ekipno, tako i osobno.

Sljedeći protivnik je HŠK Posušje. Kako se pripremaš za tu utakmicu i koja su tvoja očekivanja?
Posušje je jedna kvalitetna i kompaktna momčad s odličnim pojedincima. Očekujem tvrdu i zahtjevnu utakmicu, no vjerujem da će rezultat ići na našu stranu. Radimo predano kako bismo bili spremni za izazov koji nas čeka.

U 11. kolu Premijer lige BiH NK GOŠK će se susresti s HŠK Posušje. Utakmica će se odigrati u subotu, 21.10.2023. u 18:30h na Stadionu Mokri  Dolac u Posušju.

Poželimo sreću našim Lavovima!