Faruk Gogić o iskustvu u GOŠK-u i očekivanjima pred susret s Širokim Brijegom

Ovog tjedna smo razgovarali s Farukom Gogićem. Pročitajte što kaže o Premijer ligi BiH, kako mu se dopalo u GOŠKU i što očekuje od utakmice u nedjelju.

Prije tri godine nastupao si u Premijer ligi BiH, za Radnik iz Bijeljine, no nažalost, doživio si tešku povredu. Možeš li podijeliti više informacija o tome? Postoje li razlike između Premijer lige tada i sada?
Da, nažalost, prije tri godine sam doživio težak prijelom stopala koji me odvojio od terena godinu dana. Nakon dugog i napornog oporavka uspio sam se vratiti na premijerligaške terene.
Smatram da je Premijer liga BiH mnogo napredovala u odnosu na taj period, najviše zahvaljujući hibridnim terenima koji igračima omogućavaju da pokažu svoj puni potencijal.

Kao stalni član prve momčadi NK GOŠK-a, ističeš se svojom sposobnošću igranja na različitim pozicijama – vezni, stoper, bek, napadač. U kojoj od navedenih uloga se najbolje snalaziš?
Spletom okolnosti u toku prve polusezone našao sam se na više pozicija u timu. Najbolje se snalazim na poziciji veznog što je i moja prirodna pozicija, ali uvijek nastojim biti na dispoziciji šefu kako bi došli do željenog rezultata.

S obzirom na tvoju povezanost s NK GOŠK-om, možeš li podijeliti svoje iskustvo s klubom? Koja su tvoja očekivanja uoči nadolazeće utakmice na domaćem terenu protiv Širokog Brijega koja se igra u nedjelju?
GOŠK je sredina u kojoj svi djeluju kao jedna porodica i stvarno sam prezadovoljan odnosom i uslovima ovdje.
Što se tiče utakmice sa Širokim, mi smo svjesni da nam u goste dolazi težak protivnik. Sigurno da nas čeka zahtjevna utakmica, ali smatram da uz maksimalan angažman svih igrača možemo doći do prijeko potrebnih bodova.

Za kraj bih iskoristio priliku da pozovem navijače da dođu u što većem broju, da nas podrže i da se na kraju zajedno radujemo pozitivnom rezultatu!

Utakmica između GOŠK-a i Širokog Brijega će se odigrati u nedjelju u 19:45h na Stadionu Perica Pero Pavlović. Vidimo se!